Як привітати з днем ​​ангела священика?

Дорогий батюшка, від щирого серця вітаю Вас з днем Ангела! Як добре, що Господь за Його промислом дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника, який став моїм духовним отцем. Ви дбаєте про мене як справжній батько і навіть більше. Тому що Ваша опіка є спасіння моєї гріховної душі.Sep 11, 2018

Дорогий Батюшко! Прийміть наші теплі та серцеві привітання до Дня Вашого Тезоіменитства! У це особливо значуще для Вас особисте свято бажаємо Вам плідного багатоліття, невичерпної духовної радості та благодатної допомоги Божої у всіх добрих справах на славу нашої православної церкви.

Вітаю! Нехай буде в душі завжди мир і спокій, а в сім'ї благодать і розуміння! Нехай зберігає Вас Ангел, а Бог дарує лише щастя та посмішку. Нехай у житті все йде своєю чергою, все ладиться, і чудеса трапляються!

Вітаю тебе з днем Ангела і бажаю тобі: здоров'я тілу, смирення душі, терпіння, стриманість мови. Бажаю, щоб пам'ять про Бога завжди була в твоїй душі. Нехай Господь Бог благословить тебе на добрі справи! У цей радісний для нас день саме ти є іменинником.

Related Post

Як дізнатись ціну за одиницю продукції?Як дізнатись ціну за одиницю продукції?

Як автоматично розрахувати вартість товару за одну одиницю? приклад. Виготовлено 20 000 товарів у сумі 17 050 крб. Якщо взяти калькулятор та суму поділити на кількість, то отримаємо вартість одну

Як привчити соболя до лотка?Як привчити соболя до лотка?

Соболь досить інтелектуальний і кмітливий звір, і легко піддається вихованню. Досить поставити котячий лоток, і він буде користуватися ним, як туалетом. Коли годуєте, мовчки сидіть біля клітки соболя. Різкі рухи

Як порахувати скільки голів відбирати?Як порахувати скільки голів відбирати?

Наприклад, якщо самогон має міцність 40%, то одному літрі міститься 400 мл чистого спирту (для спрощення розрахунків приймаємо його міцність за 100%). З кожного літра самогону при другій перегонці потрібно